Diskret leverans - anonym avsändareBeställning före kl 14:00 skickas samma dagFri frakt över 2000:-Betala tryggt med Klarna

homeparty

Att tänka på som värdinna för ett sexparty

Säljaren behöver plats för att lägga upp produkterna. För att underlätta insamling av pengar så be gärna dina vänner ta med kontanter och betala samma kväll till säljaren eller värdinnan. Swish går även bra. Det underlättar insamlingen och produkterna kan levereras redan dagen efter. Värdinnan får en gåva baserad på totala ordersumman (när ordersumman är över 2 500 kr).

Ring eller mejla oss för bokning eller frågor. (Ev. avgift kan tillkomma vid överrasknings fester) Vi har nu homepartysäljare i Halmstad med omnejd (Våra homepartysäljare kan köra upp till 20 mil mot bensinersättning 25kr/milen).

Boka ett eget sexparty och få en oförglömlig kväll med mycket skratt.

Vi kommer till er fest, tjejmiddag, födelsedagsfest, firmafest, möhippa, svensexa eller parmiddag med en väska fylld med de absolut populäraste produkterna. Ni får klämma, känna och smaka. För att boka ett kostnadsfritt homeparty måste ni vara minst 8 personer (inget maxantal). Det finns inga köpkrav (reseersättning tillkommer vid längre körning). Du kan boka ett homeparty alla dagar i veckan. Vid möhippa och överaskningspartyn kan extra kostnad/deposition tillkomma.

En visning tar ca 1 timme. Därefter gör alla sina order i enrum under tystnadsplikt.
Betalnings- och leveranssätt: betala samma kväll till säljaren eller värdinnan | Betala till värdinnan vid ett senare tillfälle | Hämta själv produkterna i vår butik | Få det hemskickat till värdinnan (frakt 199 kr) | Hemskickat enskild (frakt 49kr) | Vi tar Swish

Boka/intresseförfrågan - Homeparty

  Vid meddelande som rör annat än sexparty vänligen besök kontaktsidan.

  Bli Homeparty-säljare och en i gänget.

  Vi söker dig som vill arbeta extra som värdinna eller värd för Passionerat – en av Sveriges största återförsäljare av erotik- och sexleksaker. Det är både enkelt och kul. Du tjänar pengar på att sälja sexleksaker på event som t ex möhippor och födelsedagskalas.

  Nedan hittar du alla oss som redan arbetar som homeparty-försäljare. Välkommen i gänget.

  • Du arbetar som din egen med alla oss andra som stöd och support.
  • Du bestämmer själv när och hur mycket du vill arbeta.
  • Allt du behöver för att bjuda dina kunder på ett roligt homeparty är ett glatt humör och en välfylld säljväska.
  • Och framför allt du får kollegor och vänner för livet.

  Mejla oss på info@passionerat.se bifoga ditt CV eller ring oss direkt så berättar vi gärna mer.

  Jennie

  Ägare & Säljare
  Område: Halmstad med omnejd
  E-mail: info@passionerat.se

  Jag startade företaget 2004 och har mer än 20års erfarenhet som homepartysäljare. Jag har haft mellan 2-6 homepartyn i veckan under åren. Då får man en bra känsla för vad kunderna efterfrågar, tycker om och vilka produkter som passar den enskilda kunden bäst. Jag utbildar alla homepartysäljarna enligt mitt väl beprövade upplägg som passar både små och lite större sällskap. Nu för tiden så har jag butikspartyn och det händer att jag ”gästspelar” som homepartysäljare. Bokar ni in ett party med någon av ”mina tjejer” så kommer ni få en rolig kväll.

  Louise

  Butiksbiträde & Homepartysäljare
  Område: Halmstad med omnejd

  Söker ni en kvinna som har lätt att umgås med människor i alla åldrar, som bjuder på sig själv och har en hel del livserfarenhet? En kvinna som kan blanda humor med allvar och som vill ge er en rolig, informativ och härlig kväll? En kvinna som vill att ni ska få lukta, smaka, klämma och känna på massa produkter? Ja då är det är mig ni ska boka. Jag arbetar i butiken och har därför stor kunskap utöver det som finns i väskan jag har med mig hem till er. Så boka in en tjejkväll, killkväll, möhippa, svensexa, parmiddag, firmafest eller förfest. Det är endast fantasin som sätter gränser. Hoppas vi ses snart /Louise

  Linda

  Butiksbiträde & Homepartysäljare
  Område: Halmstad med omnejd

  Hej, jag har ett brinnande intresse för att alla ska få tillgång till lust och njutning, på egen hand eller i sällskap. Sex, leksaker och hjälpmedel är mina favoritämnen och jag ser fram emot att få förevisa Passionerats fantastiska produkter för er. Ser fram emot att ses för ett riktigt roligt och givande homeparty!

   

  Sandra

  Område: Halmstad med omnejd

  Social och utåtriktad kvinna med stort intresse för njutning. Att själv våga experimentera och prova nya saker för att kunna ge kunderna bästa service är något som faller sig naturligt. Har jobbat hos Passionerat sedan 2018 och ser fram emot många njutningsfulla år framöver.

  0