Diskret leverans - anonym avsändareBeställning före kl 14:00 skickas samma dagFri frakt över 2000:-Betala tryggt med Klarna

Alla priser är inklusive moms
Vi använder Klarna (Klarna AB, organisationsnummer 556737-0431) som mellanhand för hantering av betalningar. Fakturabetalning är förvalt betalningsalternativ, du kan även välja delbetalning med Klarna konto, Klarna kortbetalning (VISA & Mastercard) samt Klarna direktbetalning via din bank. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och eventuella färgavvikelser. Vi förbehåller oss rätten att justera eventuella prisfel före och efter att beställningen är behandlad.

Åldersgräns
För att handla på Passionerat.se måste du ha fyllt 18 år. Är du yngre än 18 måste du ha förälders eller målsmans godkännande. Du förutsätts ha läst dessa köpvillkor när du lägger en order. Ordrar som läggs i falskt namn, personnummer eller adress polisanmäls. I Butiken har vi 15 års åldersgräns.

Ej utlösta paket

Försändelsen ligger kvar på uthämtningsstället i 14 dagar. Hämtas inte paketet/brevet ut inom denna tidsram returneras det automatiskt till Passionerat.se. Även större försändelser som skickas som postpaket ligger kvar på uthämtningsstället i 14 dagar. Vid ej uthämtade paket förbehåller vi oss rätten att debitera kunden de totala fraktkostnaderna för frakt och retur.

Avbeställning

Så länge er order har status Mottagen eller Under behandling går det bra att avbeställa genom att skicka ett mail till info@passionerat.se. Är beställningen redan skickad kan ni utnyttja er ångerrätt. Läs mer om den nedan.

Öppet köp / ångerrätt

Enligt distanshandelslagen måste e-handlare erbjuda 14 dagars ångerrätt. Vi är så säkra på att våra produkter håller god kvalitet att vi har valt att erbjuda 30 dagars ångerrätt. Vid utnyttjande av ångerrätten debiteras de totala kostnaderna för frakt och retur. OBS! Gäller endast plomberad vara enligt lag om intimprodukter.

Beställningar i andras namn
Det är inte tillåtet att beställa varor i någon annans namn eller adress utan dennes vetskap och godkännande. Falskbeställningar polisanmäls utan undantag. Vi loggar IP vid varje beställning, som bifogas vår polisanmälan.

Ångerrätten gäller endast obrutna förpackningar på grund av varornas beskaffenhet och hygienkrav. Produktgruppen Spel är undantagen från ovanstående krav på obruten förpackning vid utnyttjande av ångerrätt.

Är det endast del av order som returneras återbetalas inga, från orderns, fraktkostnader. Du står alltid själv för returfrakten till oss. Vid godkänd retur återbetalar vi hela ordersumman till ditt bankkonto inom 30 dagar.

Handlar det istället om en defekt produkt är det garantirätten som gäller, läs mer om det nedan.

Garanti
Vi lämnar 6 månaders garanti på alla leksaker och DVD. En produkt med fel som inte uppkommit p.g.a. felaktig eller ovarsam hantering har du rätt att reklamera och kostnadsfritt få en ny produkt. Det är viktigt att du har emballage/förpackningen och kvitto kvar vid eventuell reklamation. Vi har ingen garanti för ätbara produkter och stimulerande geler och krämer. Uppladdningsbara vibratorer har garanti 1år. We-vibe lämnar 2års garanti på alla sina produkter.

Reklamation
Vi följer konsumentköplagen (KKL) vilket ger dig som kund rätt att reklamera en produkt i tre år från inköpsdatum. Reklamationsrätten fungerar så här:
Inom de sex (6) första månaderna ligger det på oss (passionerat.se) som säljare att bevisa att du som köpare orsakat felet, därefter skall du som köpare bevisa att varan har haft ett ursprungligt fel. Reklamation skall alltid ske i skälig tid.

Vid reklamation står vi för returfrakten och ersättning av den defekta produkten, i form av antingen ny produkt eller pengarna tillbaka. Vi återbetalar ordersumman inom 30 dagar.

Vid frågor kring reklamationer, kontakta oss på info@passionerat.se

Vi kommer att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer i en eventuell tvist.

Transportskada
Skulle paketet vara skadat vid ankomsten så tar du upp detta med utlämningsstället som då reklamerar försändelsen, varefter vi skickar en ny.

Loggning och lagring av kunduppgifter
Vi säljer eller förmedlar aldrig dina uppgifter till tredje part. Vi loggar endast information nödvändig för att du ska kunna genomföra köp, som adress och namn. E-postadress måste anges för att vi skall kunna skicka orderbekräftelse och orderstatus. Vi loggar IP-adress enbart för användning vid falskbeställningar.

0