SNABB OCH DISKRET LEVERANS

BESTÄLLNING FÖRE KL 14 SKICKAS SAMMA DAG

BETALA TRYGGT MED KLARNA.

BETALA TRYGGT MED KLARNA - SNABB OCH DISKRET LEVERANS -BESTÄLLNING FÖRE KL 14 SKICKAS SAMMA DAG

Support:

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev!

Få 10% rabatt, prenumerera nu och få exklusiva nyheter, erbjudanden och inspiration direkt i din inkorg.

Vuxenleksaker till varje tillfälle i vår sexshop.

Sexleksaker som förhöjer och förgyller vardagen

Singel, gift, sambo, i ett förhållande eller kanske något däremellan?  Passionerat sexshop har ett heltäckande sortiment av vuxenleksaker, sexhjälpmedel, porrfilmer, sexiga underkläder, bondage-kit, glidmedel, massageoljor och kondomer.

- Nyheter -

Rea!

Det ursprungliga priset var: 59kr.Det nuvarande priset är: 29kr.

Rea!

Det ursprungliga priset var: 299kr.Det nuvarande priset är: 249kr.

Rea!

Det ursprungliga priset var: 299kr.Det nuvarande priset är: 249kr.

Vuxenleksaker och hjälpmedel har i alla tider varit en extra krydda för sexlivet.

Sexleksaker kan användas med eller utan partner, det är bara fantasin som sätter gränser. Alla människor har olika preferenser för sin sexualitet. Vad man stimuleras av och vilka behov man har. I Passionerats sortiment av vuxenleksaker finns ett utbud för alla och om det som just du efterfrågar inte finns här på hemsidan så kontakta oss, ingenting är omöjligt.


Det finns mycket att välja mellan vad gäller sexhjälpmedel och vuxenleksaker, både i utförande och material. Dongar och stavar, med eller utan vibration, i olika storlekar, färger, material och variationer. Det populäraste materialet är silikon vilket är ftalatfritt, hudvänligt och allergivänligt.


För personer med klitoris är sugstimulans med tryckluft ett fantastiskt hjälpmedel för intensiva orgasmer. Där är det inte vibrationer som är den centrala stimulansen utan tryckluft som suger klitoris pulserande utan att den faktiskt vidrörs. Glöm inte heller g-punkten, det finns många stavar och ägg som är speciellt utformade för g-punktstimulans, numera även självstötande stavar som stöter som en rekyl snarare än pumpar.


För personer med penis finns många olika former av hjälpmedel. Allt från den klassiska penisringen som hjälper till att hålla ståndet och fördröjer utlösning och penispumpar till variationer av runkrullar som den välkända Fleshlight. I sortimentet finns även dockor och sug-/runkmaskiner.


För par som vill komma varandra närmare och kanske lära känna varandra finns såväl parleksaker som massageoljorglidmedel och eggande underkläder. Massage är ett bra sätt att bygga närhet på och leder ofta till intima lekar. Ett fint komplement till detta kan vara beröring med fjäder, dofter och kanske en värmande massageolja ger det lilla extra. Vill man veta mer om vad ens partner tänder på så kan man underlätta genom att spela ett erotiskt spel som ställer alla de där frågorna som man undrat om men ännu inte frågat. Ett skönt sätt att omvandla fantasi till verklighet.


Det finns även många speciellt utformade parleksaker som ger extra njutning till båda parter. Exempel är penisring med vibrerande klitoriskittlare, en parvibrator som placeras i slidan och går upp över klitoris, den används under samlag och ger sköna vibrationer till båda parter. Här finns även många vuxenleksaker som kan användas på avstånd via appar direkt med en partner eller via olika chattrum. Möjligheterna är oändliga.


Baklekar är något som många finner njutningsfullt, framför allt män som har prostata. Anus har otaliga nervändar som kan ge njutning vid rätt behandling. Det finns många leksaker som är speciellt utformade för baklekar, som buttpluggprostatastimulerande strap-onsanalkulor och vibrerande prostatastavar. Det viktigaste att tänka på när man håller på med baklekar är att analen inte har något naturligt glid utan det är viktigt att använda glidmedel. Vi rekommenderar att man använder silikonbaserat glidmedel till baklekar, det finns även glidmedel speciellt anpassade för anal penetration.


Krydda sexlivet ytterligare. Vana utövare eller den som vill testa på BDSM vill gärna ha hjälpmedel för att utforska denna del av ens sexualitet. Många njuter av att få ge sig hän i olika lekar där dominans, underkastelse och smärta ingår.


Sist men inte minst, sex är kul, sex är njutning, sex och sensualitet är centralt i livet.
Så passa på att njuta, var inte rädd för att prova. Det är bara fantasin som sätter gränser.

 
 
Läs mindre Läs mer