homeparty

Att tänka på som värdinna för ett homeparty

Säljaren behöver plats för att lägga upp produkterna. För att underlätta insamling av pengar så be gärna dina vänner ta med kontanter och betala samma kväll till säljaren eller värdinnan. Swish går även bra. Det underlättar insamlingen och produkterna kan levereras redan dagen efter. Värdinnan får en gåva baserad på totala ordersumman (när ordersumman är över 2 500 kr).

Ring eller mejla oss för bokning eller frågor. Eller kontakta säljaren direkt i din stad via mejl. (Ev avgift kan tillkomma vid överrasknings fester ) Vi har nu homepartysäljare i Halmstad, Ljungby Göteborg, Malmö, Stockholm, Helsingborg, Örnsköldsvik, Umeå,Kalix , se nedan. (Våra homepartysäljare kan köra upp till 10 mil mot bensinersättning 20kr/milen).

Boka ett eget homeparty och få en oförglömlig kväll med mycket skratt.

Vi kommer till er fest, tjejmiddag, födelsedagsfest, firmafest, möhippa, svensexa eller parmiddag med en väska fylld med det absolut populäraste produkterna. Ni får klämma, känna och smaka. För att boka ett kostnadsfritt homeparty måste ni vara minst 8 personer (inget maxantal). Det finns inga köpkrav (reseersättning tillkommer vid längre körning). Du kan boka ett homeparty alla dagar i veckan.

En visningen tar ca 1 timme. Därefter gör alla sina order i enrum under tystnadsplikt.

Betalnings- och leveranssätt: betala samma kväll till säljaren eller värdinnan | Betala till värdinnan vid ett senare tillfälle | Hämta själv sakerna i vår butik | Få det hemskickat till värdinnan (frakt 199 kr) | Hemskickat enskild (frakt 69kr)

Boka/intresseförfrågan - Homeparty

Bli Homeparty-säljare och en i gänget.

Vi söker dig som vill arbeta extra som värdinna eller värd för Passionerat -en av Sveriges största återförsäljare av erotik- och sexleksaker. Det är både enkelt och kul. Du tjänar pengar på att sälja sexleksaker på event som t ex möhippor och födelsedagskalas.

Nedan hittar du alla oss som redan arbetar som homeparty-försäljare. Välkommen i gänget.

  • Du arbetar som din egen med alla oss andra som stöd och support.
  • Du bestämmer själv när och hur mycket du vill arbeta.
  • Allt du behöver för att bjuda dina kunder på ett roligt homeparty är ett glatthumör och en välfylld säljväska.
  • Och framför allt du får kollegor och vänner för livet.

Mejla oss info@passionerat.se bifoga ditt CV eller ring oss direkt så berättar vi gärna mer.

Jennie

Ägare & Säljare
Område: Halmstad med omnejd
E-mail: info@passionerat.se

Jag startade företaget 2004 och har 18 års erfarenhet som homepartysäljare. Jag har haft mellan 2-6 homepartyn i veckan under åren. Då får man en bra känsla för vad kunderna efterfrågar, tycker om och vilka produkter som passar den enskilda kunden bäst. Jag utbildar alla homepartysäljarna enligt mitt väl beprövade upplägg som passar både små och lite större sällskap. Nu för tiden så har jag butikspartyn och det händer att jag ”gästspelar” som homepartysäljare. Bokar ni in ett party med någon av ”mina tjejer” så kommer ni få en rolig kväll.

Louise

Butiksbiträde & Homepartysäljare
Område: Halmstad med omnejd
E-mail: info@passionerat.se

Söker ni en kvinna som har lätt att umgås med människor i alla åldrar, som bjuder på sig själv och har en hel del livserfarenhet? En kvinna som kan blanda humor med allvar och som vill ge er en rolig, informativ och härlig kväll? En kvinna som vill att ni ska få lukta, smaka, klämma och känna på massa produkter? Ja då är det är mig ni ska boka. Jag arbetar nu på Passionerat och kommer gärna hem till er en kväll. Tjejkväll, killkväll, möhippa, svensexa, parmiddag, firmafest, förfest. Det är endast fantasin som sätter gränser. Hoppas vi ses snart /Louise

Paulina

Område: Halmstad & runt om

Hej alla Homepartysugna! Här har ni mig, en pratglad tjej som älskar att komma ut och träffa nya människor att skratta med och samtidigt sprida information om alla våra spännande produkter. Jag kommer gärna till er tjejkväll, killkväll, parkväll, förfest, möhippa, svensexa eller vad det nu kan tänkas vara och visar produkter som ni både kan känna, klämma, testa och smaka på! Låt oss ha en grym kväll ihop som kan lyfta livet till nya höjder!

Therese

Område: Halmstad & runt om

Hejsan! Therese heter jag och är 30 år! Vill ni ha en rolig kväll där ni får klämma, känna, smaka, lukta, fnissa & veta saker ni kanske inte visste!? Boka då in mig på ert party och gör de till en kväll att minnas! Hoppas vi ses!

Alexandra

Område: Ljungby med omnejd

Jag är tjej från Ljungby där jag arbetar som sjuksköterska till vardags. Som person är jag en mycket lättsam person med en stor skopa humor med skratt nära till hands. Vill du/ni ha en riktigt superrolig kväll eller bara vill ha hjälp med något som kan förbättra ditt eller ditt och din partners sexliv är du välkommen att höra av dig till mig så hoppas jag att jag kan hjälpa dig på allra bästa sätt! Jag kommer hem till dig med en väska full med godsaker att klämma, känna och smaka på och som ger massor med inspiration till sovrummet!

 

Frida

Område: Ulricehamn med omnejd

Hej jag är en glad och sprallig 40-åring som älskar att prata, så passa på att boka in en magisk eftermiddag/kväll med mig. Ni kommer att få känna, klämma och även smaka på produkterna mellan skratten. Så boka in till tjejmiddag, parmiddag, killkväll, överraskningsfest eller möhippa mm. Hoppas vi ses snart.

 

Linda

Område: Halmstad med omnejd

Hej, jag har ett brinnande intresse för att alla ska få tillgång till lust och njutning, på egen hand eller i sällskap. Att nu få jobba som homepartysäljare för Passionerat är helt underbart. Jag älskar sex, leksaker och hjälpmedel och ser fram emot att få förevisa Passionerats fantastiska produkter för er. I övrigt är jag engagerad i HBTQ-frågor och var en av initiativtagarna till Pride i Halmstad. Ser fram emot att ses för ett riktigt roligt och givande homeparty!

 

Sandra

Område: Halmstad och runt om

Hej Jag är en 30-årig tjej från Halmstad som gärna kommer och förgyller er kväll. Så samla ihop ett gäng polare och boka in en trevlig kväll.. jag är en tjej med stort intresse för njutning och kan med inlevelse rekommendera och guida er för att hitta det som känns helt rätt för just dig. Jag kommer hem till er med lite olika leksaker och tillbehör för att visa upp delar av passionerats utbud.. Hoppas vi se

Rebecca

Område: Göteborg och runt om

Hallå allihopa! Rebecca heter jag ! Är ni sugna på ett oförglömligt party med massa skratt så hittar ni mig i Goa Göteborg! Jag kommer hem till er med en väska full med massa produkter ni får klämma, lukta och smaka på! Som person är jag väldigt glad, spontan och öppen med allt! Så boka en fest, tjejkväll, killkväll, Möhippa you name it! Så har vi en kul kväll tillsammans!

Elin

Område: Malmö & runt om

Bjud hem dina bästa vänner på en kväll utöver det vanliga där det utlovas många skratt och en go stämning! Samla bästa tjejerna, killarna eller paren till en underhållande och rolig kväll.Eller överraska den blivande bruden med en extra rolig möhippa. Hör av dig och få en riktigt rolig lust-kväll med nya upplevelser och många skratt. Hoppas vi ses snart! /Elin

Jessica

Område: Eslöv/Malmö & runt om

Hejsan Jessica heter jag och jag är en öppen, pratglad trevlig kvinna från Eslöv. Bor där med min familj och våra hundar. Jag jobbar i vården och på fritiden älskar jag att vara i stallet eller i naturen. Sex har alltid varit ett stort intresse och ett ämne som är brett och väldigt mycket att utforska och lära sig om. Så om ni vill lära er något av mig eller lära mig något nytt samt klämma och känna på lite spännande och roliga leksaker så tveka inte att boka ett party med mig. /Jessica

 

Emma

Område: Helsingborg med omnejd

”Hej allihopa! Jag är en pratglad och sprallig tjej som pluggar till sjuksköterska..bor med min son på 5 år i Landskrona. Jag älskar att prata om sex och tycker sex ska vara roligt. Så gå in och boka ett party!”

Anna

Område: Södertälje /Stockholm med omnejd

Jag har jobbat som sexsibilitycoach och tantraterapeut, med njutning som specialitet sedan 2010 och ser fram emot att träffa dig som är intresserad av att ta del av den kunskap som jag sedan dess har samlat på mig. Mitt främsta intresseområde är tantra och tantrasex, så bokar du mig kommer du att få dig ett å annat till livs när det gäller det ämnet. Jag är fascinerad över hur man med enkla tantriska tekniker kan öka njutningen i allt man gör och delar gärna med mig av mina erfarenheter på området. Att hitta rätt i djungeln av glidmedel, dildosar, massagestavar med mera är inte det lättaste, jag hjälper dig att reda ut begreppen och hur du kan tänka för största möjliga njutning för alla inblandade. Självfallet kan du som vill ha ett renodlad homeparty med fokus på bara sexleksaker och hjälpmedel även boka mig, jag anpassar mig efter dina önskemål. Jag reser en del så det är inte omöjligt att du kan boka mig även i städer som Malmö Lund och Kristianstad. Med varm hälsning Anna

Ida

Område: Umeå med omnejd

Hallå där! Här har ni en tjej från norrland, Ida heter jag och är 30år. Nyligen flyttat till Umeå med mina två fantastiska barn. Brinner för att hjälpa andra och har lätt för skratt. Vill ni som jag ha en galet roligt förfest/party, möhippa, svensexa, tjej/killkväll eller en parmiddag boka då mig så kommer jag med helt fantastiska leksaker och förgyller eran kväll med både smaka, klämma och känna på alla grejer. Jag utlovar många skratt! Jag hjälper dig gärna med vad som kan utifrån dina behov passa dig bäst. Så tveka inte på att höra av er. För mig är inte bilkörning ett problem. Jag hoppas vi ses snart!

Ingela

Område: Kalix med omnejd

Hej vill ni ha extra kul boka ett party med mig. Jag är tvåbarnsmor från Kalix som till vardags jobbar som bagare . Bor mellan Kalix och Töre med mina barn och katter. För er som känner igen mig så har jag jobbat med homepartyn för några år sedan men nu tillbaka efter en längre paus. Kommer gärna hem till och förgyller er fest. Kram Imla

Mr Andersson

Område:  Stockholm & Halmstad med omnejd

Under utbildning…

Amanda

Område: Örnsköldsvik med omnejd

Hej och tack för att du orkade scrolla hela vägen ner till min profil! Jag heter Amanda och utgår från Örnsköldsvik. Jag driver eget företag sedan tre år tillbaka och har precis börjat studera. Idag finns det så många fantastiska leksaker och hjälpmedel som kan förändra ditt sexliv, oavsett om du har sex själv eller med andra. Att få möta människors behov och komma med idéer och lösningar är något jag brinner för. Mig ska du boka om du vill ha ett informativt, humoristiskt och avslappnat homeparty där alla går hem från festen med ett leende på läpparna och har lärt sig något nytt.

0