homeparty

Att tänka på som värdinna för ett homeparty

Säljaren behöver plats för att lägga upp produkterna. För att underlätta insamling av pengar så be gärna dina vänner ta med kontanter och betala samma kväll till säljaren eller värdinnan. Swish går även bra. Det underlättar insamlingen och produkterna kan levereras redan dagen efter. Värdinnan får en gåva baserad på totala ordersumman (när ordersumman är över 2 500 kr).

Ring eller mejla oss för bokning eller frågor. Eller kontakta säljaren direkt i din stad via mejl. (Ev avgift kan tillkomma vid överrasknings fester ) Vi har nu homepartysäljare i Halmstad, Falkenberg, Ljungby Göteborg, Malmö, Helsingborg, Örnsköldsvik, Kalix , se nedan. (Våra homepartysäljare kan köra upp till 10 mil mot bensinersättning 20kr/milen).

Boka ett eget homeparty och få en oförglömlig kväll med mycket skratt.

Vi kommer till er fest, tjejmiddag, födelsedagsfest, firmafest, möhippa, svensexa eller parmiddag med en väska fylld med det absolut populäraste produkterna. Ni får klämma, känna och smaka. För att boka ett kostnadsfritt homeparty måste ni vara minst 8 personer (inget maxantal). Det finns inga köpkrav (reseersättning tillkommer vid längre körning). Du kan boka ett homeparty alla dagar i veckan.

En visningen tar ca 1 timme. Därefter gör alla sina order i enrum under tystnadsplikt.

Betalnings- och leveranssätt: betala samma kväll till säljaren eller värdinnan | Betala till värdinnan vid ett senare tillfälle | Hämta själv sakerna i vår butik | Få det hemskickat till värdinnan (frakt 199 kr) | Hemskickat enskild (frakt 69kr)

Boka/intresseförfrågan - Homeparty

Bli Homeparty-säljare och en i gänget.

Vi söker dig som vill arbeta extra som värdinna eller värd för Passionerat -en av Sveriges största återförsäljare av erotik- och sexleksaker. Det är både enkelt och kul. Du tjänar pengar på att sälja sexleksaker på event som t ex möhippor och födelsedagskalas.

Nedan hittar du alla oss som redan arbetar som homeparty-försäljare. Välkommen i gänget.

  • Du arbetar som din egen med alla oss andra som stöd och support.
  • Du bestämmer själv när och hur mycket du vill arbeta.
  • Allt du behöver för att bjuda dina kunder på ett roligt homeparty är ett glatthumör och en välfylld säljväska.
  • Och framför allt du får kollegor och vänner för livet.

Mejla oss info@passionerat.se bifoga ditt CV eller ring oss direkt så berättar vi gärna mer.

Jennie

Ägare & Säljare
Område: Halmstad med omnejd
E-mail: info@passionerat.se

Jennie startade företaget 2004 och har 18 års erfarenhet som homeparty-säljare. ”Jag har haft mellan 2-6 homepartys i veckan under åren. Då får man en bra känsla fö vad kunderna efterfrågar, tycker om och vilka produkter som passar den enskilda kunden bäst.” Jennie har utbildat alla homeparty-säljare enligt sitt väl beprövade upplägg som passat både små och lite större sällskap. Vill ni ha lite extra kul på festen eller möhippan så boka ett party. Kram Jennie

Louise

Butiksbiträde & Homepartysäljare
Område: Halmstad med omnejd
E-mail: info@passionerat.se

Söker ni en kvinna som har lätt att umgås med människor i alla åldrar, som bjuder på sig själv och har en hel del livserfarenhet? En kvinna som kan blanda humor med allvar och som vill ge er en rolig, informativ och härlig kväll? En kvinna som vill att ni ska få lukta, smaka, klämma och känna på massa produkter? Ja då är det är mig ni ska boka. Jag arbetar nu på Passionerat och kommer gärna hem till er en kväll. Tjejkväll, killkväll, möhippa, svensexa, parmiddag, firmafest, förfest. Det är endast fantasin som sätter gränser. Hoppas vi ses snart /Louise

Linnea

Linnea

Område: Eksjö med omnejd

Hej där! Jag heter Linnéa och är en go och nyfiken tjej med lätt till skratt som gärna bjuder dig och dina vänner på en kväll som du sent kommer glömma.  På min fritid spelar jag handboll, hänger med vänner och dricker gärna ett glas vin eller två. Är du sugen på att boka ett homeparty med mig så garanterar jag dig en rolig kväll med många skratt och nya erfarenheter! Ha det bäst.

 

Paulina

Område: Halmstad & runt om

Hej alla Homepartysugna! Här har ni mig, en pratglad tjej som älskar att komma ut och träffa nya människor att skratta med och samtidigt sprida information om alla våra spännande produkter. Jag kommer gärna till er tjejkväll, killkväll, parkväll, förfest, möhippa, svensexa eller vad det nu kan tänkas vara och visar produkter som ni både kan känna, klämma, testa och smaka på! Låt oss ha en grym kväll ihop som kan lyfta livet till nya höjder!

Therese

Område: Halmstad & runt om

Hejsan! Therese heter jag och är 30 år! Vill ni ha en rolig kväll där ni får klämma, känna, smaka, lukta, fnissa & veta saker ni kanske inte visste!? Boka då in mig på ert party och gör de till en kväll att minnas! Hoppas vi ses!

Emma

Område: Halmstad & runt om

Hej Alla glada och lustparty-sugna tjejer och killar! Jag är en inbiten halmstad tjej som tycker att det är det lilla extra i vardagen som kan göra under…vilket detta precis skulle kunna vara för dig/er. Min fritid spenderar jag på träning och mina två små hundar. För att hitta det lilla extra i din vardag – boka ett lust-/sex party med mig! Hoppas vi ses! /Emma

Caroline

Område: Varberg/Falkenberg med omnejd

Hej alla glada och nyfikna! Här har ni mig, Caroline heter jag  och är från Falkenberg men bor i Varberg med min kille! Jag är en glad och utåtriktad tjej som jobbar och har ridning som en hobby på fritiden, och som även är homeparty säljare för Passionerat! Är ni sugna på en kväll som ni kommer att minnas länge och vill skratta mycket så ska ni boka ett party med mig! Det är för alla tjejer, killar, par! Eller om ni har möhippa, svensexa, födelsedagsfest eller bara vill ha en rolig kväll så som i helgen eller mitt i veckan så är det bara att boka! Det blir en spännande upplevelse där ni får klämma och känna på alla sakerna jag tar med mig! Hoppas vi ses! // Caroline

Alexandra

Område: Ljungby med omnejd

Jag är tjej från Ljungby där jag arbetar som sjuksköterska till vardags. Som person är jag en mycket lättsam person med en stor skopa humor med skratt nära till hands. Vill du/ni ha en riktigt superrolig kväll eller bara vill ha hjälp med något som kan förbättra ditt eller ditt och din partners sexliv är du välkommen att höra av dig till mig så hoppas jag att jag kan hjälpa dig på allra bästa sätt! Jag kommer hem till dig med en väska full med godsaker att klämma, känna och smaka på och som ger massor med inspiration till sovrummet!

 

Frida

Område: Ulricehamn med omnejd

Hej jag är en glad och sprallig 40-åring som älskar att prata, så passa på att boka in en magisk eftermiddag/kväll med mig. Ni kommer att få känna, klämma och även smaka på produkterna mellan skratten. Så boka in till tjejmiddag, parmiddag, killkväll, överraskningsfest eller möhippa mm. Hoppas vi ses snart.

 

Camilla

Område: Fjärås/Kungsbacka med omnejd

Hej! Jag är en pratglad och social tjej som älskar människor och jag bjuder gärna på en kväll/dag full av skratt och skoj. Jag har min fasta punkt i Fjärås söder om Kungsbacka där jag för tillfället vikarierar som lärare på en skola men jag kör gärna några mil för att ge just dig och dina vänner en oförglömlig kväll i erotikens värld. Så ta och bjud in dina vänner eller kanske jobbarkompisar till en kul kväll där ni får känna, smaka och lukta på produkterna jag har med mig. Boka party nu så hoppas jag att vi ses snart./ Camilla

Kim

Område: Halmstad med omnejd

Vill ni ha ett homeparty som leds av en brud som gärna använder humor i sitt sätt så ska ni boka in mig! Jag heter Kim och älskar att prata inför folk och om ni inte vågar ställa de pinsamma frågorna så gör jag det gärna åt er. Med glädje, inlevelse och en inställning att jag verkligen ska bjuda på mig själv så ser vi tillsammans till att Er kväll blir just så rolig som ni förväntat er. Så boka in mig och ladda upp för en informativ, inspirerande och minnesvärd stund! Jag ser fram emot att träffa Er!

 

Linda

Område: Halmstad med omnejd

Hej, jag har ett brinnande intresse för att alla ska få tillgång till lust och njutning, på egen hand eller i sällskap. Att nu få jobba som homepartysäljare för Passionerat är helt underbart. Jag älskar sex, leksaker och hjälpmedel och ser fram emot att få förevisa Passionerats fantastiska produkter för er. I övrigt är jag engagerad i HBTQ-frågor och var en av initiativtagarna till Pride i Halmstad. Ser fram emot att ses för ett riktigt roligt och givande homeparty!

 

Rebecca

Område: Göteborg och runt om

Hallå allihopa! Rebecca heter jag ! Är ni sugna på ett oförglömligt party med massa skratt så hittar ni mig i Goa Göteborg! Jag kommer hem till er med en väska full med massa produkter ni får klämma, lukta och smaka på! Som person är jag väldigt glad, spontan och öppen med allt! Så boka en fest, tjejkväll, killkväll, Möhippa you name it! Så har vi en kul kväll tillsammans!

Elin

Område: Malmö & runt om

Bjud hem dina bästa vänner på en kväll utöver det vanliga där det utlovas många skratt och en go stämning! Samla bästa tjejerna, killarna eller paren till en underhållande och rolig kväll.Eller överraska den blivande bruden med en extra rolig möhippa. Hör av dig och få en riktigt rolig lust-kväll med nya upplevelser och många skratt. Hoppas vi ses snart! /Elin

Emma

Område: Helsingborg med omnejd

”Hej allihopa! Jag är en pratglad och sprallig tjej som pluggar till sjuksköterska..bor med min son på 5 år i Landskrona. Jag älskar att prata om sex och tycker sex ska vara roligt. Så gå in och boka ett party!”

Ingela

Område: Kalix med omnejd

Hej vill ni ha extra kul boka ett party med mig. Jag är tvåbarnsmor från Kalix som till vardags jobbar som bagare . Bor mellan Kalix och Töre med mina barn och katter. För er som känner igen mig så har jag jobbat med homepartyn för några år sedan men nu tillbaka efter en längre paus. Kommer gärna hem till och förgyller er fest. Kram Imla

Lisette

Område: Luleå med omnejd

Hej! Här har ni en sprudlande tjej som bjuder er på en kväll full av skratt och nya upptäckter! Lisette heter jag, är 22 år och driver eget företag där jag gör naglar, spraytan och makeup. För att krydda upp min vardag jobbar jag även som homepartysäljare för passionerat.se där ni kan boka mig till möhippan, svensexan, personalfesten, födelsedagsfesten, överraskningsfesten, eller en helt vanlig kväll med era vänner! Ni kommer få känna och klämma på allt jag har att visa upp, en kväll ni sent kommer glömma!

Amanda

Område: Örnsköldsvik med omnejd

Hej och tack för att du orkade scrolla hela vägen ner till min profil! Jag heter Amanda och utgår från Örnsköldsvik. Jag driver eget företag sedan tre år tillbaka och har precis börjat studera. Idag finns det så många fantastiska leksaker och hjälpmedel som kan förändra ditt sexliv, oavsett om du har sex själv eller med andra. Att få möta människors behov och komma med idéer och lösningar är något jag brinner för. Mig ska du boka om du vill ha ett informativt, humoristiskt och avslappnat homeparty där alla går hem från festen med ett leende på läpparna och har lärt sig något nytt.

0